Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
  • 👁
  • 👁
Logowanie sign language
logotypy projektu
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
logotypy projektu
  1. Projekt HoReCa
  2. Aktualności

Aktualności

Aktualizacja list rezerwowych – obowiązuje od 19.11.2025

Aktualizacja list rezerwowych – obowiązuje od 19.11.2025

Szczegóły
Opublikowano: 19 listopada 2025
Informujemy o aktualizacji list rezerwowych dla: - woj. śląskiego - przedsięwzięcia...
INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKÓW ORAZ KONTRAKTACJI DLA MŚP BRANŻY HORECA z dn. 17.10.2025 r.

INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKÓW ORAZ KONTRAKTACJI DLA MŚP BRANŻY HORECA z dn. 17.10.2025 r.

Szczegóły
Opublikowano: 17 października 2025
  INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKÓW ORAZ KONTRAKTACJI DLA MŚP BRANŻY HORECA z dn....
Komunikat w sprawie wypłaty środków dla MŚP branży HoReCa z dnia 16.09.2025r.

Komunikat w sprawie wypłaty środków dla MŚP branży HoReCa z dnia 16.09.2025r.

Szczegóły
Opublikowano: 17 września 2025
Informacja nt. aktualnej sytuacji dot. kontroli, wypłat, kontraktacji

Informacja nt. aktualnej sytuacji dot. kontroli, wypłat, kontraktacji

Szczegóły
Opublikowano: 22 sierpnia 2025
Komunikat PARP - Realizacja przez MŚP projektów z programu KPO HoReCa, turystyka lub kultura

Komunikat PARP - Realizacja przez MŚP projektów z programu KPO HoReCa, turystyka lub kultura

Szczegóły
Opublikowano: 18 sierpnia 2025
Zapraszamy do zapoznania się z treścią komunikatu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości...
INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKOW DLA MŚP BRANŻY HORECA  z dn. 12.08.2025 r.

INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKOW DLA MŚP BRANŻY HORECA z dn. 12.08.2025 r.

Szczegóły
Opublikowano: 13 sierpnia 2025
Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Bielsku-Białej (dalej „ARR S.A.”) jako Operator Inwestycji...
Komunikat PARPu dot. projektu HoReCa dotacje na inwestycje

Komunikat PARPu dot. projektu HoReCa dotacje na inwestycje

Szczegóły
Opublikowano: 05 sierpnia 2025
Przygotowane w oparciu o komunikat PARPu. PARP opublikował Nowy Przewodnik kwalifikowalności...
WZORY FORMULARZY ZMIAN

WZORY FORMULARZY ZMIAN

Szczegóły
Opublikowano: 15 lipca 2025
Szanowni Państwo, celem usprawnienia procesu wprowadzania zmian w projektach, udostępniamy...
Komunikat w sprawie wypłaty środków

Komunikat w sprawie wypłaty środków

Szczegóły
Opublikowano: 11 lipca 2025
Informujemy, iż refundacja wypłat została wstrzymana z uwagi na brak dostępnej kwoty. W chwili...
Lista sprawdzająca stosowania zasady konkurencyjności

Lista sprawdzająca stosowania zasady konkurencyjności

Szczegóły
Opublikowano: 02 lipca 2025
W celu umożliwienia samokontroli prowadzonych zamówień przez przedsiębiorców publikujemy...
Aktualizacja list rezerwowych – obowiązuje od 24.06.2025

Aktualizacja list rezerwowych – obowiązuje od 24.06.2025

Szczegóły
Opublikowano: 24 czerwca 2025
Informujemy o aktualizacji list rezerwowych dla: - woj. śląskiego - przedsięwzięcia...
Nowy próg determinujący stosowanie zasady konkurencyjności obowiązuje od 22.04.2025

Nowy próg determinujący stosowanie zasady konkurencyjności obowiązuje od 22.04.2025

Szczegóły
Opublikowano: 25 kwietnia 2025
Szanowni Państwo, w związku z wejściem w życie z dniem 25 marca 2025 r. zmiany Wytycznych...
  1. Dla projektu HoReCa zastosowanie ma próg 50 000,00 zł netto (BAZA KONKURENCYJNOŚCI)
  2. Aktualizacja list rankingowych VI i VII rundy II naboru
  3. Nowy prób determinujący stosowanie zasady konkurencyjności
  4. Aktualizacja listy rankingowej V rundy II naboru
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
edytuj
PROJEKT HORECA
Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
logo wtz
Adres BIURA PROJEKRTU
43-300 Bielsko-Biała, ul. Dmowskiego 6
Adres korespondencyjny
43-300 Bielsko-Biała, ul. Partyzantów 59
Adres rejestrowy
43-300 Bielsko-Biała, ul. Cieszyńska 365
Nawigacja
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Media społecznościowe
logo wtz
Copyright 2024 © Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl