Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
  • 👁
  • 👁
Logowanie sign language
logotypy projektu
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
logotypy projektu
  1. Projekt HoReCa
  2. Aktualności

Aktualności

Informacja nt. aktualnej sytuacji dot. kontroli, wypłat, kontraktacji

Informacja nt. aktualnej sytuacji dot. kontroli, wypłat, kontraktacji

Szczegóły
Opublikowano: 22 sierpnia 2025
Komunikat PARP - Realizacja przez MŚP projektów z programu KPO HoReCa, turystyka lub kultura

Komunikat PARP - Realizacja przez MŚP projektów z programu KPO HoReCa, turystyka lub kultura

Szczegóły
Opublikowano: 18 sierpnia 2025
Zapraszamy do zapoznania się z treścią komunikatu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości...
INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKOW DLA MŚP BRANŻY HORECA  z dn. 12.08.2025 r.

INFORMACJA W SPRAWIE WYPŁATY ŚRODKOW DLA MŚP BRANŻY HORECA z dn. 12.08.2025 r.

Szczegóły
Opublikowano: 13 sierpnia 2025
Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Bielsku-Białej (dalej „ARR S.A.”) jako Operator Inwestycji...
Komunikat PARPu dot. projektu HoReCa dotacje na inwestycje

Komunikat PARPu dot. projektu HoReCa dotacje na inwestycje

Szczegóły
Opublikowano: 05 sierpnia 2025
Przygotowane w oparciu o komunikat PARPu. PARP opublikował Nowy Przewodnik kwalifikowalności...
WZORY FORMULARZY ZMIAN

WZORY FORMULARZY ZMIAN

Szczegóły
Opublikowano: 15 lipca 2025
Szanowni Państwo, celem usprawnienia procesu wprowadzania zmian w projektach, udostępniamy...
Komunikat w sprawie wypłaty środków

Komunikat w sprawie wypłaty środków

Szczegóły
Opublikowano: 11 lipca 2025
Informujemy, iż refundacja wypłat została wstrzymana z uwagi na brak dostępnej kwoty. W chwili...
Lista sprawdzająca stosowania zasady konkurencyjności

Lista sprawdzająca stosowania zasady konkurencyjności

Szczegóły
Opublikowano: 02 lipca 2025
W celu umożliwienia samokontroli prowadzonych zamówień przez przedsiębiorców publikujemy...
Nowy próg determinujący stosowanie zasady konkurencyjności obowiązuje od 22.04.2025

Nowy próg determinujący stosowanie zasady konkurencyjności obowiązuje od 22.04.2025

Szczegóły
Opublikowano: 25 kwietnia 2025
Szanowni Państwo, w związku z wejściem w życie z dniem 25 marca 2025 r. zmiany Wytycznych...
Dla projektu HoReCa zastosowanie ma próg 50 000,00 zł netto (BAZA KONKURENCYJNOŚCI)

Dla projektu HoReCa zastosowanie ma próg 50 000,00 zł netto (BAZA KONKURENCYJNOŚCI)

Szczegóły
Opublikowano: 03 kwietnia 2025
Szanowni Państwo, w związku z pojawiającymi się wątpliwościami dotyczącymi stosowania w...
Aktualizacja list rankingowych VI i VII rundy II naboru

Aktualizacja list rankingowych VI i VII rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 02 kwietnia 2025
Zapraszamy do zapoznania się z aktualizacją list rankingowych VI i VII  rundy II naboru...
Nowy prób determinujący stosowanie zasady konkurencyjności

Nowy prób determinujący stosowanie zasady konkurencyjności

Szczegóły
Opublikowano: 01 kwietnia 2025
Informujemy, że z dniem 25 marca 2025 r. został podniesiony próg determinujący stosowanie...
Aktualizacja listy rankingowej V rundy II naboru

Aktualizacja listy rankingowej V rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 05 lutego 2025
KOLEJNA AKTUALZIACJA LISTY RANKINGOWEJ!   Zapraszamy do zapoznania się z aktualizacją list...
  1. Wyniki VII rundy II naboru
  2. Aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania taryfikatora
  3. Wyniki VI rundy II naboru
  4. Wyniki V rundy II naboru
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
edytuj
PROJEKT HORECA
Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
logo wtz
Adres BIURA PROJEKRTU
43-300 Bielsko-Biała, ul. Dmowskiego 6
Adres korespondencyjny
43-300 Bielsko-Biała, ul. Partyzantów 59
Adres rejestrowy
43-300 Bielsko-Biała, ul. Cieszyńska 365
Nawigacja
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Media społecznościowe
logo wtz
Copyright 2024 © Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl