Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
  • 👁
  • 👁
Logowanie sign language
logotypy projektu
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
logotypy projektu
  1. Projekt HoReCa
  2. Aktualności

Aktualności

Nowy próg determinujący stosowanie zasady konkurencyjności obowiązuje od 22.04.2025

Nowy próg determinujący stosowanie zasady konkurencyjności obowiązuje od 22.04.2025

Szczegóły
Opublikowano: 25 kwietnia 2025
Szanowni Państwo, w związku z wejściem w życie z dniem 25 marca 2025 r. zmiany Wytycznych...
Dla projektu HoReCa zastosowanie ma próg 50 000,00 zł netto (BAZA KONKURENCYJNOŚCI)

Dla projektu HoReCa zastosowanie ma próg 50 000,00 zł netto (BAZA KONKURENCYJNOŚCI)

Szczegóły
Opublikowano: 03 kwietnia 2025
Szanowni Państwo, w związku z pojawiającymi się wątpliwościami dotyczącymi stosowania w...
Aktualizacja list rankingowych VI i VII rundy II naboru

Aktualizacja list rankingowych VI i VII rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 02 kwietnia 2025
Zapraszamy do zapoznania się z aktualizacją list rankingowych VI i VII  rundy II naboru...
Nowy prób determinujący stosowanie zasady konkurencyjności

Nowy prób determinujący stosowanie zasady konkurencyjności

Szczegóły
Opublikowano: 01 kwietnia 2025
Informujemy, że z dniem 25 marca 2025 r. został podniesiony próg determinujący stosowanie...
Aktualizacja listy rankingowej V rundy II naboru

Aktualizacja listy rankingowej V rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 05 lutego 2025
KOLEJNA AKTUALZIACJA LISTY RANKINGOWEJ!   Zapraszamy do zapoznania się z aktualizacją list...
Wyniki VII rundy II naboru

Wyniki VII rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 08 stycznia 2025
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 15.10.2024 -...
Aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania taryfikatora

Aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania taryfikatora

Szczegóły
Opublikowano: 07 stycznia 2025
Informujemy o aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania...
 Wyniki VI rundy II naboru

Wyniki VI rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 17 grudnia 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.10.2024 -...
Wyniki V rundy II naboru

Wyniki V rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 19 listopada 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach14.09.2024 -...
Wyniki IV rundy II naboru

Wyniki IV rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 16 października 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.09.2024 -...
Wydłużenie naboru wniosków do KPO Horeca dla regionu 1, 2 i 4

Wydłużenie naboru wniosków do KPO Horeca dla regionu 1, 2 i 4

Szczegóły
Opublikowano: 14 października 2024
Informujemy o wydłużeniu do 31 października 2024 r. terminu naboru wniosków dla regionu 1, 2...
Wyniki III rundy II naboru

Wyniki III rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 09 października 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.08.2024 -...
  1. Branża HoReCa z kolejną szansą na dofinansowanie. PARP przedłużyła termin naboru!
  2. Komunikat PARP - Wyjaśnienie dotyczące kryterium A4: Wnioskodawca posiada prawa i pozwolenia niezbędne do realizacji przedsięwzięcia MŚP
  3. Wyniki II rundy II naboru
  4. Wyniki I rundy II naboru
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
edytuj
PROJEKT HORECA
Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
logo wtz
Adres BIURA PROJEKRTU
43-300 Bielsko-Biała, ul. Dmowskiego 6
Adres korespondencyjny
43-300 Bielsko-Biała, ul. Partyzantów 59
Adres rejestrowy
43-300 Bielsko-Biała, ul. Cieszyńska 365
Nawigacja
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Media społecznościowe
logo wtz
Copyright 2024 © Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl