Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
  • 👁
  • 👁
Logowanie sign language
logotypy projektu
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O projekcie
  • O nas
  • FAQ
  • Wiedza
  • Nabory
  • Kontakt
logotypy projektu
  1. Projekt HoReCa
  2. Aktualności

Aktualności

Wyniki VII rundy II naboru

Wyniki VII rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 08 stycznia 2025
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 15.10.2024 -...
Aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania taryfikatora

Aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania taryfikatora

Szczegóły
Opublikowano: 07 stycznia 2025
Informujemy o aktualizacji Przewodnika kwalifikowalności wydatków o zasady stosowania...
 Wyniki VI rundy II naboru

Wyniki VI rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 17 grudnia 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.10.2024 -...
Wyniki V rundy II naboru

Wyniki V rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 19 listopada 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach14.09.2024 -...
Wyniki IV rundy II naboru

Wyniki IV rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 16 października 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.09.2024 -...
Wydłużenie naboru wniosków do KPO Horeca dla regionu 1, 2 i 4

Wydłużenie naboru wniosków do KPO Horeca dla regionu 1, 2 i 4

Szczegóły
Opublikowano: 14 października 2024
Informujemy o wydłużeniu do 31 października 2024 r. terminu naboru wniosków dla regionu 1, 2...
Wyniki III rundy II naboru

Wyniki III rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 09 października 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.08.2024 -...
Branża HoReCa z kolejną szansą na dofinansowanie. PARP przedłużyła termin naboru!

Branża HoReCa z kolejną szansą na dofinansowanie. PARP przedłużyła termin naboru!

Szczegóły
Opublikowano: 03 października 2024
Branża HoReCa z kolejną szansą na dofinansowanie. PARP przedłużyła termin naboru! O...
Komunikat PARP - Wyjaśnienie dotyczące kryterium A4: Wnioskodawca posiada prawa i pozwolenia niezbędne do realizacji przedsięwzięcia MŚP

Komunikat PARP - Wyjaśnienie dotyczące kryterium A4: Wnioskodawca posiada prawa i pozwolenia niezbędne do realizacji przedsięwzięcia MŚP

Szczegóły
Opublikowano: 30 września 2024
ZMIANA KOMUNIKATU:   HoReCa dla MŚP - wyjaśnienia dotyczące Kryterium A.4 (pozwolenia i...
Wyniki II rundy II naboru

Wyniki II rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 26 września 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 01.08.2024 -...
Wyniki I rundy II naboru

Wyniki I rundy II naboru

Szczegóły
Opublikowano: 16 września 2024
Zapraszamy do zapoznania się z listami rankingowymi wniosków złożonych w dniach 18.07.2024 -...
Zasady dotyczące promocji i informacji KPO dla Beneficjentów

Zasady dotyczące promocji i informacji KPO dla Beneficjentów

Szczegóły
Opublikowano: 22 sierpnia 2024
Beneficjentom dotacji przypominamy, że realizując projekt w ramach Inwestycji A1.2.1. należy...
  1. Infolinia Agencji Rozwoju Regionalnego S.A. w Bielsku-Białej nieczynna
  2. Spotkanie informacyjne on-line w ramach projektu HORECA
  3. Infolinia Rudzkiej Agencji Rozwoju "Inwestor" Sp. z o.o. nieczynna
  4. Nabór wniosków przedłużony do 3.10.2024 r.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
edytuj
PROJEKT HORECA
Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
logo wtz
Adres BIURA PROJEKRTU
43-300 Bielsko-Biała, ul. Dmowskiego 6
Adres korespondencyjny
43-300 Bielsko-Biała, ul. Partyzantów 59
Adres rejestrowy
43-300 Bielsko-Biała, ul. Cieszyńska 365
Nawigacja
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Media społecznościowe
logo wtz
Copyright 2024 © Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl